Dobrodošli na stranice Interlift d.o.o. - ovlaštenog distributera Cat viličara

Pregled modela

NRM20-25K

Ova dva višesmjerna viličara za dohvat nude vrhunsku fleksibilnost unutar skladišta kroz njihov sustav skretanja na četiri kotača. Naprijed, natrag, bočno, paralelno i rotacijsko gibanje daju veću fleksibilnost u odnosu na uobičajene strojeve sa četiri smjera.

Izuzetna pokretljivost postiže se zahvaljujući “fly-by-wire” tehnologiji upravljanja i nezavisnoj snazi, kočenju i upravljanju svakog kotača. Pokazatelj visine s dodatnim unaprijed zadanim postavkama visine je također dostupna za lakše poslovanje na visokim razinama. Svi točkovi okreću se za 360 ° u bilo kojem smjeru za beskonačnu preciznost upravljanja i višesmjernog kretanja: naprijed, natrag, paralelno, bočno i rotacijski. Osim toga, pogonski AC motor pruža snažno ubrzanje, regenerativno kočenje i kontinuiranu modulaciju brzine putovanja.

Kao i kod svih CAT viličara, mnogo njege i pozornosti je primijenjeno kako bi se osiguralo da ovaj izbor nudi značajke koje će omogućiti vašoj radnoj snazi da mirno i s povjerenjem obavlja svoje dnevne rutine.

Jednostavno servisiranje i održavanje je od vitalnog značaja za maksimiziranje radnog vijeka i smanjuje ukupni trošak vlasništva. Dulji servisni intervali i jednostavan pristup dijelovima smanjuju stanke, povećavaju produktivnost i doprinose smanjenju ukupnih troškova vlasništva.

  • SPECIFIKACIJE PO MODELIMA

    MODEL NOSIVOST (kg) CENTAR TEŽIŠTA (mm) MOTOR
    NRM20K 2000 600 Electric
    NRM25K 2500 600 Electric

Info kupovina

Interesira vas kupovina i dodatne informacije o modelu? Pošaljite nam vaš upit.

Kupovina

Upit za servis

Imete pitanje u vezi servisa ili rezervnih djelova? Pošaljite nam vaše pitanje.

Servis

Interlift d.o.o. Vukovarska bb, Posušje, BiH