Dobrodošli na stranice Interlift d.o.o. - ovlaštenog distributera Cat viličara

Pregled modela

NO10-20NE(P) / NEX(P) / NEF(P)

Idealan za operacije na prvoj i drugoj razini, ovi viličari za narudžbe nude nenadmašnu produktivnost i izvrsnu ergonomiju uz minimalne troškove – bez obzira na okolinu skladišta.

Dizajniran kako bi operaterima ponudio najvišu razinu udobnosti i kontrole, a isporučio najučinkovitiji mogući rad i najveću moguću iskoristivost stroja, NO10-20NE (P) / NEX (P) / NEF (P) pomoći će menadžerima flote smanjiti vrijeme dohvaćanja, smanjujući troškove povezane s dostavljanjem i podižući propusnost skladišta.

Uz niz od šest modela koji uključuju nosivost od 1.0-2.0 tona, dizanje vilice i dizanje platforme operatera, kao i različite duljine vilice kako bi zadovoljio do 2 europalete ili tri pokretna spremnika odjednom, ovaj raspon nudi viličar za narudžbe skrojen prema svim potrebama. Izvrsno ubrzanje i upravljivost čine ovaj raspon strojeva izuzetno produktivnim, uz cijeli niz značajki osmišljenih za dodatno poboljšanje produktivnosti.

Od opcija za prilagodbu performansi viličara prema sposobnosti pojedinih operatera, do uključivanja tepiha sa protu-proklizavanjem, te visokim naslonom za leđa, sve u ovom rasponu viličara će vam pomoći zadržati vozače, teret i druge korisnike skladišta sigurnim i zaštićenim u svakom trenutku. Izrađeni da izdrže zahtjevan operativni okoliš tipičan za današnja skladišta, ovi strojevi su dizajnirani za neometan rad što je moguće dulje, s dugim intervalima između servisiranja i kratkim vremenom održavanja.

  • SPECIFIKACIJE PO MODELIMA

    MODEL NOSIVOST (kg) CENTAR TEŽIŠTA (mm) MOTOR
    NO20NE(NEP) 2000 600 Electric
    NO10NEF(NEFP) 1000 600 Electric
    NO20NEX(NEXP) 2000 1200 Electric

Info kupovina

Interesira vas kupovina i dodatne informacije o modelu? Pošaljite nam vaš upit.

Kupovina

Upit za servis

Imete pitanje u vezi servisa ili rezervnih djelova? Pošaljite nam vaše pitanje.

Servis

Interlift d.o.o. Vukovarska bb, Posušje, BiH