Dobrodošli na stranice Interlift d.o.o. - ovlaštenog distributera Cat viličara

Pregled modela

NOL10N/NV/NF

Više skladištenje po četvornom metru, veći troškovi dohvaćanja robe; tako da se isplati odabrati prave uređaje za vaše specifične potrebe.

Ovi CAT viličari za narudžbe dolaze s pokretnom platformom i vilicama (NOL10NF) za dodatnu fleksibilnost prilikom dohvaćanja.

NOL10NV također ima ručno podešavanje vilica za rukovanje teretima različitih širina. Svi modeli imaju slobodan rasponu vilice za obradu paleta sa podnicama. Platforma i vilice se podižu neovisno, tako da operater može uvijek držati paletu ili kavez u ugodnoj radnoj udaljenosti. Ove bitne značajke uvelike poboljšavaju produktivnost pri visokom intenzitetu i ponavljajućim radnjama.

Kao i kod svih CAT viličara, mnogo njege i pozornosti je primijenjeno kako bi se osiguralo da ovaj izbor nudi značajke koje će omogućiti vašoj radnoj snazi da mirno i s povjerenjem obavlja svoje dnevne rutine.

Jednostavno servisiranje i održavanje je od vitalnog značaja za maksimiziranje radnog vijeka i smanjuje ukupni trošak vlasništva. Dulji servisni intervali i jednostavan pristup dijeloviva smanjuju stanke, povećavaju produktivnost i doprinose smanjenju ukupnih troškova vlasništva.

  • SPECIFIKACIJE PO MODELIMA

    MODEL CAPACITY (kg) LOAD CENTRE (mm) ENGINE
    NOL10N 1000 600 Electric
    NOL10NF 1000 600 Electric
    NOL10NV 1000 600 Electric

Info kupovina

Interesira vas kupovina i dodatne informacije o modelu? Pošaljite nam vaš upit.

Kupovina

Upit za servis

Imete pitanje u vezi servisa ili rezervnih djelova? Pošaljite nam vaše pitanje.

Servis

Interlift d.o.o. Vukovarska bb, Posušje, BiH