Dobrodošli na stranice Interlift d.o.o. - ovlaštenog distributera Cat viličara

Pregled modela

NSR12-20N/I

NSR12 – 20N/I slagač – dizajniran za slaganje do 6,5 metara i horizontalni promet preko veće udaljenosti u vašem skladištu.

Ovaj kompaktni raspon slagača je idealan za situacije slaganja i horizontalne kretnje do 80 metara plus, posebno u situacijama gdje operateri trebaju često i jednostavno pristupiti stroju.

Precizno projektiran za brzo putovanje i brzo podizanje, ovi skladišni strojevi su idealni za rad u prolazima koji su pretijesni za doseg većih viličara. Bočni stabilizatori (standardni sa Triplex jarbolima, opcionalno na Simplex i Duplex) podržavaju visoki zaostali kapacitet na visinama do 6,5 metara. Gdje je potrebno povećanje udaljenosti od tla, kada se radi o rampama ili neravnim podovima, NSR16NI model sa početnim podizanjem je pravi izbor.

Ovaj raspon slagača koristi progresivni upravljač i automatsko smanjenje brzine u zavojima za poboljšanu stabilnost pri visokim brzinama. Automatsko smanjenje brzine s povećanjem visine podizanja poboljšava sigurnost operatera, drugih radnika u blizini, kao i tereta. Ovi slagači s postoljem su snažni i mogu se programirati prema vašim potrebama, što omogućava operaterima da isporuče razinu produktivnosti koju zahtjevate.

 • SPECIFIKACIJE PO MODELIMA

  MODEL NOSIVOST (kg) CENTAR TEŽIŠTA (mm) MOTOR
  NSR12N 1200 600 Electric
  NSR16N 1600 600 Electric
  NSR16NI 1600 600 Electric
  NSR20N 2000 600 Electric

Info kupovina

Interesira vas kupovina i dodatne informacije o modelu? Pošaljite nam vaš upit.

Kupovina

Upit za servis

Imete pitanje u vezi servisa ili rezervnih djelova? Pošaljite nam vaše pitanje.

Servis

Interlift d.o.o. Vukovarska bb, Posušje, BiH