Dobrodošli na stranice Interlift d.o.o. - ovlaštenog distributera Cat viličara

Pregled modela

NPV20N2/NPF25N2

Dizajniran za srednje i velike udaljenosti kretanja, kao i za utovar/istovar u vozila, NPV raspon paletara ima preklopni operater platforme koji uklanja teški rad iz prijevoza tereta.

Operateri će uživati u glatkim i preciznim karakteristikama kontrole, udobnom prostoru platforme i iznimno niskoj razini buke. Menadžeri flote će cijeniti otpornost na vodu i prljavštinu, robusnost NPV serije i pouzdanost te uštedu energije programabilnih mogućnosti vožnje. Osoblje održavanja će obožavati brz i jednostavan pristup ključnim komponentama i smanjen broj komponenti zahvaljujući integriranom pogonu i sustavu podizanja. Nadzornici za zdravlje i sigurnost će biti oduševljeni visokim razmakom od tla, suženom vilicom te dodatnom stabilnošću kotača povezanih ovjesom.

NPV20N2 je vrlo sposoban stroj kapaciteta 2 tone za srednje i teške uvjete rukovanja, ali još uvijek dovoljno mali i dovoljno pokretljiv za rad u stražnjem dijelu vozila za transport robe. Ojačani NPF25N2 ima 2,5 tone kapaciteta podizanja i jači akumulator zbog težih tereta i još intenzivnijeg rada.

  • SPECIFIKACIJE PO MODELIMA

    MODEL NOSIVOST (kg) CENTAR TEŽIŠTA (mm) MOTOR
    NPV20N2 2000 600 Electric
    NPF25N2 2500 600 Electric

Info kupovina

Interesira vas kupovina i dodatne informacije o modelu? Pošaljite nam vaš upit.

Kupovina

Upit za servis

Imete pitanje u vezi servisa ili rezervnih djelova? Pošaljite nam vaše pitanje.

Servis

Interlift d.o.o. Vukovarska bb, Posušje, BiH