Dobrodošli na stranice Interlift d.o.o. - ovlaštenog distributera Cat viličara

Pregled modela

EP25-35(C)N

Ovaj asortiman električnih viličara odgovara na potrebu za performansama velike snage u aplikacijama gdje dizelski pogon motora viličara i njegove emisije nisu dopuštene. Dizajnirani da se nose s intenzivnim zadacima i teškim uvjetima, uvidjet ćete da su ovi viličari vrlo produktivni i, u isto vrijeme, užitak za voziti, zahvaljujući svojoj agilnosti, inteligenciji i udobnosti.

Tipične industrijske aplikacije:

 • Proizvodnja i veleprodaja hrane i pića
 • Proizvodnja i veleprodaja papira
 • Ljevaonice
 • Proizvodnja kemikalija, tekstila i gume
 • Strojevi i teška oprema

Ovi električni viličari imaju neke inovativne značajke dizajnirane kako bi vaš vozač imao što ugodnije i udobnije iskustvo, uključujući i adaptivnu regulaciju broja okretaja, što je dio sustava (RDS), te je doveo ideju inteligentnog automatskog podešavanja karakteristika performansi na novu razinu. Ovaj električni viličar čini se da ‘zna’ kako vozač želi da da ponaša u svakom trenutku. U međuvremenu, njegova inteligentna kontrola skretanja smanjuje brzinu na mnogo prirodniji i ugodniji način nego bilo koje prethodne tehnologije. Drugi ključni napredak u odnosu na konkurenciju je nova generacija dual drive upravljanja na 4 kotača, što čini ovaj model mnogo upravljivijim.

Razvijen sa vozačima u vidu, vaši operateri će imati koristi od prostrane kabine visoke udobnosti i opreme koja je ergonomski dizajnirana da bi se omogućio rad s minimalnom potrebom za pokrete vozača. Značajke kabine uključuju: ravni pod bez smetnji, podesivo sjedalo i volan, pedale pod optimalnim kutom i, da bi se povećala preglednost, posebno nagnutu ploču i protuuteg. Potpuno redizajniran podesivi naslon za ruke donosi nove progresivne komande i srodne funkcije u udobnom dohvatu ruke radnika. Dodatno, zaslon u boji koji se lako može čitati iz različitih kutova, pomaže da zadrži svog operatora u potpunosti informiranog. Jasne poruke su date na jeziku operatora, zajedno s korisnim simbolima. Tipkalo twin-mod može biti postavljeno na ECO ili PRO, ovisno o vozačkom iskustvu i potrebi za niskom upotrebom energije ili brzog učinka.

 • SPECIFIKACIJE PO MODELIMA

  MODEL NOSIVOST (kg) CENTAR TEŽIŠTA (mm) MOTOR
  EP25N 2500 500 Electric
  EP25CN 2500 500 Electric
  EP30N 3000 500 Electric
  EP30CN 3000 500 Electric
  EP35N 3500 500 Electric

Info kupovina

Interesira vas kupovina i dodatne informacije o modelu? Pošaljite nam vaš upit.

Kupovina

Upit za servis

Imete pitanje u vezi servisa ili rezervnih djelova? Pošaljite nam vaše pitanje.

Servis

 

Interlift d.o.o. Vukovarska bb, Posušje, BiH